Wie ben ikMiss Vino

Vanaf mijn 17e ben ik werkzaam geweest in de horeca en is mijn liefde voor wijn & spijs steeds meer gegroeid. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende restaurants op alle niveaus. Ik volgde de opleiding tot gastronoom/sommelier aan de academie voor Gastronomie en de vinologenopleiding aan de Wijnacademie. Met de opening van Miss Vino is een grote droom
in vervulling gegaan! Op deze plek adviseer ik je graag over wijn & spijs en zoek ik graag uit welke wijn en smaak op dat moment bij je past. Ook kun je bij Miss Vino terecht voor delicatessen en cadeaupakketten. Welkom!

Wijn

Bij Miss Vino verkopen wij meer dan 60 soorten wijn. Voor de alledaagse lekkere borrelwijn, bijpassende wijn bij een uitgebreid menu tot een grote Barolo. Voor iedere gelegenheid en smaak vind je hier een perfecte wijn.
Delicatessen en cadeaupakketten. Ook voor delicatessen en cadau pakketten moet je bij Miss Vino zijn. Wat is er nu leuker om iemand te verassen met een heerlijk pakket of blij te maken met een prachtige wijn. We pakken het graag mooi voor je in. Een feestje om te krijgen en te geven.